Den 26 september var jag anlitad av Fibromyalgi förbundet i Stockholm, för ett prova på pass för deras medlemmar. Det blev ett mycket positivt möte. Jag anpassade passet så att vi började sittande på stolar där jag guidade till små rörelser i överkroppen, till stillsam musik. Sedan bjöd jag in till olika rörelserytmer, där jag valde det mjuka, inkännande rytmerna som flöde och lätthet. Jag lät även deltagarna prova på tydlighet. Jag hade med mina sidensjalar i olika färger, som deltagarna med glädje använde.

Efter avslutat avslappning på stolar var jag nyfiken på vad hur de hade upplevt att dansa. Alla var så positiva, några sa att de som en dansresa med koppling till egna minnen. Några kände sig glädjefulla efteråt. Kroppen kändes avslappnad även om några nämnde att de kände sig tunga i armarna.

Det vore så kul att få träffa denna grupp igen. Det skulle se om det går att ordna.