Äntligen är min hemsida www.dansadindans.se klar. Min ambition var att jag skulle skapa min hemsida själv, det sägs vara så enkelt med de verktyg som finns tillgängliga. Jag har provat, men inte kommit vidare. Beslöt mig för att hitta en webbdesigner som kunde hjälpa mig. Det är inte heller lätt. Jag hade turen att träffa på Sara-Lisa Brännberg med sitt företag Svartdalen Kommunikation & Studio som hjälpt mig bygga upp sidan. Nu är det upp till mig att förvalta sidan så nyfikna på Frigörande dans hittar till den. Att förvalta och uppdatera, är min starka sida. Något som jag har med mig sedan jag arbetade på resebyrå och var systemägare till ett faktureringssystem. Nu är det dans som gäller i mitt liv.

På min hemsida erbjuder jag dig danstillfällen i Stockholmstrakten och digitalt. Vill du ordna ett danstillfälle för dina vänner, organisation, föreningen eller liknande? Kontakta mig för offert.